Informatie COVID-19

Corona virus

In de hele wereld hebben we te maken met het COVID-19, ook helaas in Nederland. Dit betekend dat wij allemaal 1,5 meter afstand moeten houden boven de 18 jaar en als je niet uit één huishouden komt. Ook zijn mondkapjes op sommige plekken verplicht, zoals in het openbaar vervoer en op het vliegveld. Ook geeft een mondkapje veel mensen een veiliger gevoel. De 1,5 meter regel wordt door veel mensen toegepast, maar er zijn ook een aantal die dit niet doen.

 

SKUNKED is van mening dat het dragen van iets beter is dan niets, mits het mondkapje de juiste pasvorm heeft en juist gebruikt wordt. Daarom is SKUNKED opzoek gegaan naar de beste kwaliteit mondkapjes. SKUNKED bied mondkapjes aan van 3 lagen katoen, met ook nog eens een ruimte voor een PM 2.5 filter (gratis meegeleverd). Deze houden extra deeltjes tegen. Ook is het mondkapje te verstellen bij de oren en neus, zodat het SKUNKED mondkapje goed aansluit. Het SKUNKED mondkapje kunt u wassen na gebruik!

 

Disclaimer:

SKUNKED mondkapjes en de filters zijn voor niet-medisch gebruik. De mondkapjes en filters zijn niet bedoeld om ziekten te voorkomen, te genezen of te behandelen. De mondkapjes zijn voor contactvermindering en persoonlijke bescherming. Volg de richtlijnen van het RIVM over social distancing en persoonlijke hygiëne tijdens het gebruik van mondkapjes