Informatie gebruik mondkapjes

Op sommige plekken is het dragen van een mondkapje verplicht. Bij het dragen van het mondkapje is het belangrijk dat, je dat doet op de juiste manier.

 

Opzetten:

Belangrijk is dat u eerst uw handen 20 seconde goed wast met zeep. Pak uw SKUNKED herbruikbare mondkapje aan de elastieken. LET OP! Raak uw mondkapje verder niet aan! Zet het SKUNKED mondkapje op. Zorg dat het mondkapje goed aansluit en raak daarna het mondkapje niet meer aan!

Filter toevoegen:

  1. Was je handen 20 seconde goed met zeep. 
  2. Haal een nieuw PM 2.5 filter uit de verpakking en bewaar de andere in de verpakking. 
  3. Leg het SKUNKED mondkapje voor je neer met de binnenkant naar je toe. 
  4. Pak de filter en zorg dat je de letters PM 2.5 kunt lezen. 
  5. Stop de filter in de extra ruimte van het SKUNKED mondkapje. 
  6. Zorg dat hij mooi plat ligt. 

Afzetten:

Was uw handen 20 seconde goed met zeep. Pak het SKUNKED mondkapje aan de elastieken. LET OP! Raak het mondkapje verder niet aan! Zet het SKUNKED mondkapje af en vouw de buitenkant van het SKUNKED mondkapje naar binnen. Stop hem in de  SKUNKED bag. LET OP! Was het SKUNKED mondkapje voor uw het opnieuw gebruikt! Het mondkapje is namelijk herbruikbaar! Klik hier voor meer informatie over het wassen!

 

Disclaimer:

SKUNKED herbruikbare mondkapjes en de filters zijn voor niet-medisch gebruik. De mondkapjes en filters zijn niet bedoeld om ziekten te voorkomen, te genezen of te behandelen. De mondkapjes zijn voor contactvermindering en persoonlijke bescherming. Volg de richtlijnen van het RIVM over social distancing en persoonlijke hygiëne tijdens het gebruik van mondkapjes