Info 2.5 PM filter

SKUNKED biedt mondkapjes aan met extra ruimte, waar je een PM 2.5 filter in kunt doen. Bij je elk SKUNKED mondkapje krijg je 2 filters GRATIS). PM betekend Particulate Matter, 2.5 staat voor een fractie van stofdeeltjes met aerodynamische diameter kleiner dan 2,5 µm. De filters bestaan uit 5 verschillende lagen en houden ook fijn stof tegen. Bijvoorbeeld, condens en nevel, industriële vervuiling, uitlaatgassen, stof, passief roken, en ook pollen. 

 • Extra bescherming
 • Per 2 verpakt
 • De filters bestaan uit 5 lagen (antikleefdoek, smeltgeblazen doek en actieve koolstof)
 • Bescherm jezelf tegen niet-giftig stof, pollen, poeders, smog, en andere irriterende stoffen in de lucht door het filter in het mondkapje te stoppen. 
 • Vanwege hygiëne is het niet mogelijk om filters en maskers te retourneren of te ruilen. 
 • De PM2.5 filters zijn niet wasbaar!
   

Hoe gebruik je PM2.5 filters:

 1. Was je handen 20 seconde goed met zeep. 
 2. Haal een nieuw PM 2.5 filter uit de verpakking en bewaar de andere in de verpakking. 
 3. Leg het SKUNKED mondkapje voor je neer met de binnenkant naar je toe. 
 4. Pak de filter en zorg dat je de letters PM 2.5 kunt lezen. 
 5. Stop de filter in de extra ruimte van het SKUNKED mondkapje. 
 6. Zorg dat hij mooi plat ligt. 

Hoe vaak PM2.5 filter vervangen:

Het advies is om de filter na elk gebruik weg te gooien en bij langdurig gebruik na 8 uur vervangen voor een nieuw filter. Wanneer je activer bezig gaat tijden het dragen, zal de filter eerder vervangen moeten worden. De filter houdt kleine deeltjes tegen die ervoor zorgen dat ademen op den duur moeilijker gaat. Houdt dit in de gaten en vervang de filter optijd! Let op! De filter is niet wasbaar!

 
Disclaimer:

SKUNKED mondkapjes en de filters zijn voor niet-medisch gebruik. De mondkapjes en filters zijn niet bedoeld om ziekten te voorkomen, te genezen of te behandelen. De mondkapjes zijn voor contactvermindering en persoonlijke bescherming. Volg de richtlijnen van het RIVM over social distancing en persoonlijke hygiëne tijdens het gebruik van mondkapjes.